KAISO DE LOCABO
NO LOCABO
NO LIFE!
WAKAME, MEKABU, MOZUKU & HIJIKI
I received various blessings and we learned from the sea. While feeling the happiness that can send a taste and health to many dining tables; ... However, I reach a crisis in the sea. Warming, the decrease in fish and the aging of the fisherman. We think that it can go back up in the rich sea by performing the culture of these seaweeds by oneself. To be able to connect to all "grace states"; ...
世界中で愛されている「和食」の代表的な食材、「海藻」。
私たち日本人は、これまでの長い歴史を海藻とともに歩んできました。
いつの時代も、海藻は私たちに「美味しさ」と「健康」を与えてくれています。
海藻には、水溶性食物繊維やミネラルなどの栄養素が豊富に含まれており、
海外でも“ジャパニーズスーパーフード”として注目を集めています。
しかし、海藻の魅力はそれだけではありません。
すべての海藻は低糖質であり、「ロカボ」に最適な食材なのです。
日々の食生活にかしこく海藻を取り入れて、ロカボな生活をはじめましょう!